A lovas játékok sokaknak nagy kedvence. Bár főként a lányok szeretik ezeket a játékokat, akár csak az állatos játékok, de azért sok fiú is szívesen játszik velük. Szerintem nincs abban semmi szégyelni való, ha egy fiú szereti az állatokat, a lovakat és az online lovas játékok közül is szívesen választ kikapcsolódást. Ezek szerintem mind olyan játékok online, amelyek erőszakmentességükkel tűnnek ki a többi közül. Nem kell folyton a gyilkolászós játékokat nyúzni, ha szeretnél kicsit lazítani, kikapcsolni akkor szedd el az olyan játékokat mint például ez is itt.

Ebben a lovas játékban egy ló képét kell kirakni, azaz igazából egy puzzléról van szó. A nehézséget mi választhatjuk ki, attól függően mennyire érezzük magunkat ügyesnek, és persze mennyire vagyunk türelmesek. Ugyanis a nehézségi szinttől függ, hogy a képet hány elemre bontja a játék.

Lovas játékok

Minél nehezbb szintet választunk ki a lovunkat annál több elemből kell összerakni. Nehebb szinteken már eléggé embertpróbáló feladat elé állíthat minket ez a játék! 

De ettől a kihívástól ugye nem fogsz megfutatmodni? Ne is, mert játszani vagy itt és azért mert szereted a kihívásokat. És persze a közös kedvenceinket a lovakat! Ha mégsem érzed magadban az erőt, és úgy gondolod inkább más lovas játékot próbálnál ki, akkor menj vissza egy szintet, mert a főoldalon jobbnál jobb, játékok várják, hogy kipróbáld őket!

És persze ezek közül a játékok közül a összes ingyenes! Nincs semmi kamu, átverés, hogy majd a sokadik szint után kell fizetned! Ingyen végig játszható az összes, ezt garantálom!

na befejeztem itt, a lovas játék: